Menu OnSubmit a CommentSend an E-mailSubscribe to Posts
   
   
     
   
     
    MP3 player     Astrid performing at ISU, Kampala  
     
         
 
  Kwahu chocolade  
 

Astrid poseerde in 2004 als model voor chocolade van de Colruyt uit de Collibri-lijn.

De foto's werden genomen door fotograaf Chantal Hovens.

 
   
  Best Performance
  REPS Theatre 1999
  Harare, Zimbabwe

 
 
  Hoogtepunten & info     Albums


Astrid Belliot is geboren in Paramaribo op 29/07/1967. Astrid is van jongs af aan bezeten door muziek en theater

In 1994 won Astrid het prestigieuze Suripop festival met een compositie van Martha Tjoe Ny. Het winnend nummer "Lobi Singi" verscheen op het album "Suripop VIII" en op de verzamel "Best of Suripop".

Astrid trad in Suriname op met "New Astaria" en zong het titellied "End of this World" op het gelijknamige album uit 1996. Astrid trad verder op als gastartiest op de CD van "The Salsa on Sunday Band" met het nummer "Broko Ati".

In Zimbabwe maakte Astrid deel uit van een "All Black Cast" die een daverend succes had met de show "Motown Magic" in het tot dan toe overwegend "blank" theater REPS. Door dit succes werd "Motown Magic" tot tweemaal toe verlengd. Voor haar inzet ontving Astrid de "Best Performance Award" in 1999.

In Oeganda vertolkte Astrid in 2006 de rol van "Golde" in de musical "Fiddler on the Roof", een joods drama ten tijde van de Russische pogroms. Het werd één van de grootste successen van de "Kampala Amateur Drama Society" (KADS).

Thans is Astrid muzieklerares aan de "International School of Uganda" waar ze zowel les geeft aan de lagere als de hogere jaren. Maar het zijn vooral haar "voice classes", die buiten het curriculum om gegeven worden, die zeer gesmaakt worden bij het aanrukkend talent.

 
   
       
     
       
     
       
     
       
     
 
 
    Astrid performing at the Belgian Festival, Kampala     Video player  
 
 
 
         
lever commentaar   intussen... HOME  BLOG  POEZIE  SPORT  MUZIEK  FOTO'S