Klein nieuws

2021 dient zich alvast aan onder een gelukkig gesternte, want er is genoeg klein nieuws, in de rand van het wereldgebeuren, waar iets interessants over te melden valt.

Vandaag valt mijn oog op de volgende kop in de krant: “Mistresses on the route to blame for truck accidents.” Na lezing van het artikel blijken die “mistresses” klassieke baanhoertjes te zijn, die door hun seksuele activiteiten vele truckchauffeurs volledig uitputten, waarna die laatsten, eenmaal terug op de baan,  makkelijk de controle over het stuur verliezen.

Haha, dus al die accidenten zijn meer te wijten aan de dames van plezier dan aan pakweg de slechte staat van het wegdek, of aan de aftandse vrachtwagens die de truckers besturen, en die in Europa al volledig zijn afgeschreven, maar hier een tweede leven hebben gekregen, of aan de opgelegde lange shifts van 12 uur en meer, slechts onderbroken door korte pauzes waarin te veel drank wordt genuttigd.

Kortom, baanhoertjes zijn veel makkelijker als oorzaak aan te duiden. Die kan je (tijdelijk) oppakken en opsluiten. Of daarmee de accidenten verdwijnen, zal dan maar later moeten blijken.

En zo, zullen we steeds iets hebben om over te schrijven in 2021. “Keep on reading intussen… BLOG.”

Peter

2020statistics

Peter

2 thoughts on “Klein nieuws”

  1. Peter, doen die mistresses hun werk terwijl de chauffeurs rijden? Ook in Africa is het wenselijk dat vrachtwagenchauffeurs zicht hebben op de baan.

  2. Aha, dat bracht mij deze nog eens in herinnering:

    (Onderskriften? Doe ne kji ne mjid’ren effor!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 512 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here