Bandura

Dit land viert haar onafhankelijkheidsdag in Maleisië op een andere manier dan de meeste andere ambassades. Het is niet zo’n traditionele receptie in een van de grote hotels van de stad maar eerder een soort bonte avond die de vriendschapsbanden tussen beide landen moet benadrukken. Er is een heleboel variété voorzien van wisselende kwaliteit, maar af en toe zit er ook een pareltje tussen. Kijk maar even mee naar onderstaande clip. De dame in de video bespeelt een bandura, dat is een typisch instrument uit haar land, dat vroeger alleen door mannen werd bespeeld.

Zonder het woord “bandura” te googlen, weet jij over welk land ik het heb? In principe zou je het reeds uit de achtergrond in de clip moeten kunnen afleiden! Laat maar weten.

Peter

video
play-sharp-fill

3 thoughts on “Bandura”

  1. Ik zou het nooit hebben geraden maar…als ik mag raden (kijkende naar de achtergrond) denk ik aan Ukraine 🇺🇦.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 512 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here